Fördelar med att använda elektroniska avtal

Om du är trött på att hantera pappersbaserade avtal är det dags att gå över till elektroniska. Tack vare samhällets digitalisering och uppkoppling har du den fantastiska möjligheten med automatiserade lösningar för elektronisk avtalshantering. Dessa lösningar gör det avsevärt snabbare och smidigare att skapa, signera och arkivera alla dina avtal.

Fördelarna med elektroniska avtal är många:

  • Är enklare än pappersbaserade avtal.
  • Sänker kostnaden för material som är involverade i avtalshantering.
  • Sparar tid eftersom du slipper träffa motparten fysiskt.
  • Undviker fel och misstag som kan uppstå när traditionella avtal hanteras manuellt.
  • Förbättrar säkerheten genom digitala signaturer som inte kan kopieras och kryptering.

Skaffa marknadens bästa plattform för elektroniska avtal

Marknadens bästa plattform för hela företagets avtalsbehov är Precisely som verkar inom branschen för juridisk teknisk. Preciselys moderna avtalshanteringssystem har snabbt blivit populärt eftersom det får företag att spara både tid och pengar. Plattformens automatisering gör att du sparar in massor av timmar på administrativt arbetet som du istället kan använda på din kärnverksamhet. På samma gång ökar du kontrollen och säkerheten för att gällande lagar och regler följs inom avtalshantering.

En stark anledning till att överväga Preciselys avtalshanteringssystem är att du får en översikt över alla avtal och deras status. Med ett intuitivt dashboard listas alla avtal med den viktiga information du behöver. Traditionellt sett måste avtal lagras i pärmar, skrivbordslådor eller kassaskåp och det kan bli ganska opraktiskt när ditt företag växer. Dessutom är det osäkert eftersom du kan glömma bort var du förvarade ett avtal eller kan bli drabbad av allt från en brand till en stöld. När du använder Preciselys avtalshanteringssystem slipper du dessa problem genom att ha tillgång till det molnbaserade arkivet. Det molnbaserade arkivet samlar alla avtal på en enda plats och låter dig snabbt hitta avtal genom den smarta filterfunktionen. På så sätt hittar du det avtal du söker på en bråkdel av tiden du hade behövt traditionellt sett.